New-Balance-01New-Balance-02

New Balance Headquarters

Description: Mixed-Use / Office / Retail / Residential
Client: New Balance
Architect: CBT
Location: Brighton, MA

CBT redesigned over 11,000 square feet of building amenity space for the New Balance headquarters in Brighton, MA. The project includes a refreshed, contemporary entry lobby; updated café that seats up to 156 employees; and a community meeting room that is available for informal gatherings. On the ground floor, CBT used a mix of rich brown woods with clean white accent textiles to create a fresh and inviting reception for employees and visitors. To highlight the modern aesthetic, the main feature wall provides bursts of bold color to further enliven the space. The café, located on the second floor, is a flexible space that provides an opportunity for employees to grab lunch on the go or sit and gather with co-workers. The café utilizes a similar color palette as the lobby to enhance the perception of distinct areas forming one cohesive space.